Despre Noi

/Despre Noi
Despre Noi 2018-11-06T09:59:36+00:00

Despre Blueprint Architecture

Suntem Blueprint Architecture, iar povestea noastra a debutat acum 15 ani cand am descoperit ca pasiunea pentru geometria in spatiu se poate imbina frumos cu elemente artistice pentru a obtine machete de arhitectura incantatoare pentru ochiul uman.De-a lungul timpului am abordat diferite domenii si am acceptat cu bucurie si curaj orice provocare noua, indiferent de gradul de complexitate.

Suntem o echipa de arhitecti, idealisti, artisti 3D, constructori si oameni interesanti de identificarea celor mai bune solutii de eficientizare a procesului imobiliar, incepand cu faza de proiectare.Suntem permanent motivati de o doza consistenta de pasiune.Maiestria este unul din principalele atribute care definesc ceea ce facem.

La Blueprint Architecture mixam eficient expertiza profesionistilor nostri in redare 3D, talentul si pachetul complex de know-how al arhitectilor, abilitatile managerilor de proiect si cumulul de experienta adunat in peste 15 ani de activitate, componente hardware si software ultra-moderne.Totul pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune rezultate.Activam intr-un domeniu dinamic, stiintifico- artistic de complexitate fantastica, iar acest lucru este resortul care ne motiveaza in fiecare zi.

Pana in prezent am realizat peste 250 de modele arhitecturale pentru clienti din peste 20 de state ale lumii.

De ce sa alegeti Blueprint Architecture?

Avand in vedere biografia noastra arhitecturala si faptul ca stapanim perfect toate stilurile de modelare tridimensionala, punem la dispozitia dumneavoastra o experienta de neegalat care se poate dobandi doar pe parcursul a cativa ani buni de munca si dedicare.Va intelegem ideile si viziunea.Suntem pregatiti din toate punctele de vedere sa reproducem cele mai complexe proiecte imobiliare.Si nu oricum.Ci cu o atentie fenomenala spre fiecare detaliu.Cu un grad de finete care starneste uimire pe chipul oricarei persoane ce intra in contact pentru prima data cu modelele noastre finale.

Din prima etapa a colaborarii noastre va putem ajuta sa proiectati si sa planificati modelul dumneavoastra arhitectural, identificand cea mai adecvata scara de redare, stilul si nivelul de detaliere.Dorinta noastra este de a ne asigura ca viitoarea macheta arhitecturala va transmite fidel toate informatiile relevante in cel mai rentabil mod pentru dumneavoastra.

La Blueprint Architecture stim ca rabdarea este o virtute.In general crearea unei machete este o operatiune extrem de consumatoare de timp, iar daca nu esti meticulos risti sa devii superficial.Calitatea modelelor noastre reflecta cumpatarea si abilitatea cu care specialistii nostri stiu sa combine elemente artistice cu notiuni digitale, tehnice, matematice, spatiale.Pana in prezent am realizat machete arhitecturale industriale, imobiliare, pentru ansamble rezidentiale, biserici si castele, proiecte complexe de urbanism, peisagistice, modele de interior, vile si machete expozitionale deosebite.

De fapt, noi putem da o prima forma fizica oricarui model pe care il concepeti dumneavoastra.

Intr-o lume dominata de digitalizare, unii ar putea privi modelele artizanale ca un produs old-fashioned.Gresit!Modelele realizate manual reprezinta instrumente unice extrem de pretioase pentru diverse tipuri de proiecte imobiliare.Cei mai renumiti antreprenori si dezvoltatori imobiliari inteleg perfect acest lucru si dedica spatiu special machetarii 3D in derularea proiectelor.

Serviciile noastre de modelare manuala 3D pot reproduce reprezentari fizice precise care aduc la viata conceptul de design.Ele ofera un sens unic de proportie, scara si perspectiva, toate acestea fiind imposibil de atins cu ajutorul modelelor tiparite ori existente exclusiv in format electronic.

Noi dispunem de aparatura specializata de taiere a materialelor si de-a lungul timpului ne-am imbunatatit foarte mult stilul de lucrul, devenind din ce in ce mai eficienti si precisi.

Componenta de marketing: o invitatie de expunere a stilului propriu

In definitiv scopul oricarui model arhitectural este de a vinde un stil arhitectural.Ca designeri de machete, ne straduim de fiecare data sa facem alegeri inteligente pentru a evidentia cele mai importante si mai frumoase caracteristici ale proiectelor dumneavoastra.

Arhitectii, constructorii de case si designerii de interior au acum la dispozitie un instrument puternic prin care se pot diferentia de competitori: machetele.

Povestea noastra merge mai departe cu fiecare model arhitectural, elaborat cu rigurozitate, pe care il predam in termenul stabilit clientului.

Call Now Button